Als onderneming hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Door bewust  te kiijken naar de eigenschappen van de toe te passen producten. Wat zijn de  ecologische gevolgen en  de gevolgen voor de gezondheid. Wij proberen altijd voor een zo duurzaam mogelijk product te kiezen.

Gezond

De gezondheid van schilder en klant is uiteraard zeer belangrijk. Ook dit is een reden om te kiezen voor  natuurlijke verven. Uiteraard werken wij volgens de Arbo regels.

Energie

Door het gebruik van zonnepanelen en onze eerste electrische auto proberen wij ook op deze manier een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.

Bio/Based Ecologische verf groen Keim Minarale verf op natuurlijke basis

Ecologisch

Waar mogelijk kiezen voor producten die het milieu zo min mogelijk belasten.

Producten op basis van herwinbare grondstoffen zoals Lijnolieverven en minerale muurverven zonder synthetische stoffen of muurverven op basis van aardappel zetmeel.

Hiervoor gebruiken wij producten van Keim, en Rolsma.

Zonder beperkingen in resultaat

De technische kenmerken van lijnolieverven zijn een hoge elasticiteit, indringend vermogen en een uitstekende hechting op de ondergrond.

Van de minerale muurverven zijn de belangrijkste eigenschappen: Waterdampdoorlaatbaarheid, geen schimmel of bacteriën aangroei en zijn zeer hoge lichtechtheid.