Diverse typen schilderwerken

Op zoek naar een renovatieschilder? Of wilt u uw reclame laten schilderen? Rob Smeets Schilderbedrijf biedt u verschillende typen schilderwerk. Wilt u weten wat er mogelijk is? Bel dan vandaag nog 043 - 321 90 55 of vul het contactformulier in.

Renovatie schilderwerk


Zowel binnen als buiten aan hout of steenachtige ondergronden. Waarbij gelet wordt op een esthetische goed resultaat met een systeem dat technisch goed onderbouwd is. Een verantwoord verfsysteem is de basis van goed schilderwerk.

Schadeherstel - verzekeringswerk


Voor het herstellen van de meest voorkomende schades aan uw woning kunt u bij ons terecht. Brand, water, inbraak of andere schade lossen wij graag en snel voor u op. Dit kunnen wij uiteraard ook direct afhandelen met uw verzekeraar zodat u ook hier geen omkijken naar heeft. Een schade is al vervelend genoeg!

Onderhoud schilderwerk


Niet alleen het behalen van een mooi strak schilderwerk is belangrijk maar ook het behouden hiervan. Houtwerk goed conserveren om verwering of rotten te voorkomen is van groot belang om uw huis in goede conditie te houden, het leefklimaat optimaal te houden (denk aan vocht aan de binnenkant van uw kozijnen of tocht), en ook niet onbelangrijk: Tijdig onderhoud is kosten besparen!

In het kader van tijdig onderhoud stellen wij ook meerjaren onderhoud schema's op. Om uw huis over een lange periode in perfecte staat te houden. 

Reclame schilderwerk


Belettering op gevels, borden of gewoon uw naam of huisnummer op uw deur behoren tot de mogelijkheden.

Wandafwerking


Voor wandafwerking in de vorm van behang/sierpleister, of decoratieve schilder- technieken als bijvoorbeeld wikkelen, tamponneren of sponzen kunt u bij ons terecht.

Pure & Original Kalkverf Fresco Maastricht Limburg

Vloerafwerking


Vloer afwerking op garage vloeren en diverse vloeren op steenachtige, beton of houten ondergronden.

Vloerafwerking door Rob Smeets Schildersbedrijf Maastricht Mooie vloerafwerking geschildert door Rob Smeets Schildersbedrijf Maastricht

Kleuradvies


Ook kunnen wij u helpen bij het combineren en uitzoeken van kleuren. Uiteraard kunnen wij dit visualiseren voor u. Dit doen wij m.b.v. computer bewerkte foto's van uw toekomstig schilderwerk.

Winterschilder

Op alle binnenschilderwerk kunt u vanaf November 2015 tot April 2016 profiteren van winteraanbiedingen. De winterschilder

Meer informatie?
Vul dan het contactformulier in

Contactformulier